Skodelice in Kozarci

BAMBOO POTOVALNA SKODELICA

11.27€

Potovalna skodelica 250 ml z ročaji in bambusovimi deliNerjavno jeklo znotrajPlastični pokrovLestvica toplotne izolacije: 1..

MAT STEKLENA SKODELICA SUBLIMATT

3.06€

Mat steklena skodelicaProstornina: 300 mlS posebnim premazom za sublimacijo..

POTOVALNA SKODELICA CORK

8.55€

350 mlS pokrovom..

POTOVALNA SKODELICA SPACE

24.20€

Potovalna skodelica 350 mlZložljivaIzdelana iz 100% varnega živila in protilepilnega silikonskega materialaNeprepustnaElastičnaPred prvo uporabo vreti v vroči vodi nekaj minutVarno v pomivalnem strojuBrez BPA..

PRENOSNA SKODELICA TUESDAY

3.59€

Dvostenska prenosna skodelica iz PPS to skodelico prinesite s seboj svojo najljubšo kavo, čaj ali drugo toplo pijačoOhranila bo vašo pijačo toplo ali hladno, tako da jo boste lahko uživali ves danKapaciteta: 475 ml..

SHOT KOZAREC SONGO

1.07€

Kozarec za večkratno uporaboKapaciteta: 28 mlPostrežite svojo najljubšo pijačo v tem preprostem in klasičnem kozarcu..

SKODELICA BIELO

6.50€

Skodelica za kavo ali čaj z dvostenskim visokim borosilikatnim steklom s silikonskim pokrovomProstornina: 350 ml..

SKODELICA BRACE

6.79€

Dvostenska skodelica iz nerjavečega jekla s pokrovom iz PPS seboj vzemite svojo najljubšo kavo, čaj ali drugo vročo pijačoOhranila bo vašo pijačo toplo ali hladno, zato jo boste lahko uživali ves danProstornina: 350 mlBrez puščanja..

SKODELICA CORKY

5.51€

Skodelica 420 ml z detajlom iz plute..

SKODELICA DUBLIN TONE

1.85€

Klasična cilindrična keramična skodelica s prostornino 300 mlTe skodelice so odlične za tople napitke, kot so kava, čaj ali vroča čokoladaZačnite dan dobro s svojo skodelicoSkodelica je v darilni škatli.Tamponski tisk ni primeren za pomivanje v pomivalnem strojuKeramični prenos je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju..

SKODELICA IRMUG

3.84€

Prenosna skodelica iz nerjavečega jekla s silikonskim pokrovomS seboj prinesite jutranjo kavo ali čaj v tej elegantni skodeliciSilikonski elementi vam zagotavljajo dober oprijem in ščitijo vaše roke pred morebitnim prenosom toploteProstornina: 350 ml..

SKODELICA IZ NERJAVEČEGA JEKLA TRUMBO

3.38€

Skodelica iz nerjavečega jekla z dvojno steno, z ročajem v obliki karabinaKapaciteta: 220 ml..

SKODELICA KNITTY

3.17€

Keramična skodelica pletenega videzaTa skodelica ima pleteni vzorec kot dodaten in zabaven oblikovalski elementV tej skodelici popijte svojo najljubšo kavo, čaj ali vročo čokoladoKapaciteta: 310 mlVsaka skodelica je pakirana v posamezni škatli..

SKODELICA LISBO

4.25€

Skodelica iz borosilikatnega stekla s podstavkom iz pluteKapaciteta: 400 mlS to skodelico pijte svojo najljubšo kavo, čaj ali vročo čokoladoBorsilikatno steklo je močno in lahko zadrži tople tekočineEdinstven detajl iz plute na dnu, da izdelku dodatno vrednost!..

SKODELICA LOKKA BAMBOO

9.25€

Dvostenski skodelica iz nerjavečega jekla z bambusovim ohišjem in premično luknjo za pijačoProstornina: 250 mlBambus je naravni izdelek, lahko obstajajo majhne razlike v barvi in velikosti na kos, kar lahko vpliva na končni izgled izdelka..

Prikazujem 1 do 15 od 50 (4 strani)