Športne ure in pedometri

PREMIUM PAMETNA URA THIKER I

84.83€

THIKER I je prefinjena pametna ura, odporna proti vodi, s pasom iz nerjavečega jekla in prenosom Bluetooth 4.2 (združljiva s sistemoma Android 5.0 in IOS 9.0 ali novejšimi)THIKER I je zaveznik vsakdanjega življenja s svojimi številnimi funkcijami: med drugim števec korakov, obvestila in povezava s seznamom predvajanja mobilne naprave, spremljanje s..

PREMIUM PAMETNA URA THIKER II

84.83€

THIKER II je moderna pametna ura s pasom iz imitacije usnja, ki je zaradi svoje elegantne zasnove primerna za različne priložnostiS prenosom Bluetooth 4.2 (združljiv s sistemom Android 5.0 in IOS 9.0 ali novejšim) in več uporabnimi funkcijami, kot so: števec korakov, obvestila in povezava s seznamom predvajanja mobilne naprave, spremljanje spanja, ..

ŠPORTNA PAMETNA URA APPY

50.60€

Sledilnik dejavnosti, brezžična večnamenska ura BT 5.0Vodoodporna (IP67)Zaslon TFT 1,54 "240 mAh baterijaDo 25 dni dela v stanju pripravljenostiUSB polnjenjeFunkcije: števec korakov, števec kalorij, srčna frekvenca, krvni tlak, obvestila, iskalnik telefona, kabel vključen..

ŠPORTNA PAMETNA URA RECHARGE

24.64€

Sledilnik aktivnostiBrezžična večnamenska uraBT 4.01,3-palčni zaslon TFTPolnilnik USBFunkcije: merilnik srčnega utripa, merilnik krvnega tlaka, merilnik kisika v krvi, števec kalorij, funkcija sprejemanja klicev, zaslon na dotik, zaslon za spanje, svetilka, obvestilo APP, kamera daljinski upravljalnik, alarm, vibracija, čas in datum, funkcija za iz..

ŠPORTNA PAMETNA URA TRAIN

40.20€

4.0 brezžična športna pametna ura z nizko porabo energije s silikonskim trakomPolnilna Li-Pol baterija 180 mAhZahteva brezplačno aplikacijo (obraba je na voljo v iOS in Android)..

ŠPORTNA URA CHECK

19.34€

4.0 brezžična nizkoenergijska zapestnica za zdravje s funkcijo telesne temperature Vključuje polnilni kabelPolnilna Li-pol baterija 90 mAhZ več funkcijami, kot so sedeči opomnik, krvni tlak, srčni utrip, dohodni klic in obvestila v družabnih omrežjihZahteva brezplačno aplikacijo, ki je na voljo v iOS in Android..

ŠPORTNA URA MUEVE

19.85€

4.0 brezžična zapestnica Low-Energy Health s snemljivim trakom iz TPU (za polnjenje)Polnilna Li-pol baterija 90 mAhZahteva brezplačno aplikacijo (Yoho Sport), ki je na voljo v iOS in Android..

ŠPORTNA URA SPOSTA

22.39€

4.0 brezžična nizkoenergijska zapestnica za zdravje s snemljivim trakom iz TPU (za polnjenje)Polnilna Li-pol baterija 150 mAhZ več funkcijami, kot so sedeči opomnik, krvni tlak, srčni utrip, dohodni klic in obvestila v družabnih omrežjih Zahteva brezplačno aplikacijo, ki je na voljo v iOS in Android...

ŠPORTNA URA STRAPY

14.18€

Sledilnik dejavnostiBrezžična večnamenska ura0,96-palčni zaslon TFTPolnilnik USB..

PEDOMETER ON MOOD

2.29€

Pedometer s sponko v ABS ohišjuZ merilnikom korakov, razdalje (v miljah in kilometrih) in porabljenih kalorij1 baterija priloženaMožnost tiska na ta artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

PEDOMETER ZAPESTNICA BRATARA

3.52€

Pedometer zapestnica, ki vključuje korake, razdaljo, čas in števec kalorijVključena 1 AG10 celična baterijaMožnost tiska na ta artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)