Nahrbtniki

FLAP-TOP CANVAS NAHRBTNIK KIMOOD

21.35€

Bombažni platneni nahrbtnik z zavihkomKontrastni trakovi z zaporo s stiskalnico, skriti pod okrasnimi kovinskimi zaponkamiOblazinjen notranji predel z zadrgo za tablice ali do 13-palčne prenosnikePodložene ergonomske naramnice in hrbet..

HI-VIS NAHRBTNIK

26.70€

100% poliester (420D / 600D) Nahrbtnik (glavni predel s predelnimi stenami) Notranji žep za MP3 / iPod z gumijastim obročkom za slušalke Mrežasti žepi na vsaki strani Sprednji razširljiv žep, ki ustreza standardni velikosti žoge ali čeladiTkanina za prenašanje Nastavljive oblazinjene naramniceOdsevne črte na vseh štirih str..

Nahrbtnik Adventurer

0.00€

Nahrbtnik iz 600D poliestra z barvno kontrastno obrnjeno in okrasnjo vrvjo na sprednji straniMrežasti žepi na obeh stranehDimenzije: 29x16x46 cm..

NAHRBTNIK LEISURE KIMOOD

23.02€

Nahrbtnik iz 300 poliestraIdealno za krajše izleteDva stranska žepa in sprednji žep z zadrgoElastična vrvica spredaj pomaga, da se oblačila in predmeti med aktivnostjo bolje prilegajo.Glavni predel ima notranje žepe za dodatkeKompresijski trakovi na obeh stranehErgonomski trakovi in nastavljiv prsni pas..

NAHRBTNIK PROTI KRAJI - KIMOOD

22.77€

600D poliestrski nahrbtnik proti kraji z vodoodbojnim premazomOblazinjeni hrbtni in naramni trakovi, ki dihajoNotranji 15-palčni oblazinjen ovitek za prenosnik in tablični računalnik2 notranja žepa z zadrgoOdstranljiv notranji predel za prostornejše shranjevanje med krajšimi potovanji..

NAHRBTNIK URBAN SPORTS KIMOOD

16.63€

Športni nahrbtnik v urbanem slogu iz poliestra 420D visoke gostoteVelik sprednji žep z vodotesno zadrgo in dvema stranskima žepoma iz elastične mrežeGlavni predel vključuje žepe za dodatke in torbico z zadrgoDihajoč hrbet in nastavljivi trakovi in jermen..

NAHRBTNIK Z VRVICAMI TOCAYO

3.45€

Nahrbtnik z vrvicami iz 1200D posebnega poliestra Ima mehak dotik..

NEPREMOČLJIV NAHRBTNIK KIMOOD

23.09€

PVC nepremočljiva torba Sistem pritrjevanja Sprednji žep s 100% nepremočljivo zadrgoStranski mrežasti žep Idealno za uporabo na morju, za vodne športe ali med vožnjo z motorjem..

POSLOVNI NAHRBTNIK KIMOOD KI0153

32.73€

Poslovni nahrbtnik iz poliestraGlavni predal s predelom za prenosnik do 13",  tablični računalnik do 11”Žep na zadrgo za dodatke Velik prednji predal z zadrgo Prostor za shranjevanje steklenic z vodo in drugih dodatkov Velik stranski žep z zadrgo ..

POSLOVNI NAHRBTNIK KIMOOD KI0157

33.51€

Poslovni nahrbtnik iz žakardnega poliestraGlavni predel za prenosnik ali tablični računalnik do 13"Velik sprednji žep za dodatke..

POSLOVNI NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK KIMOOD

29.50€

600D nahrbtnik iz poliestra s kontrastnimi poliestrskimi vložki Predal s tremi zadrgami in oblazinjenim predelom za 15-palčne prenosnike Oblazinjen zgornji ročaj, hrbet in ergonomske naramnice Hrbet z ročajem za voziček, da zdrsne čez ročaj kovčka..

ŠPORTNI NAHRBTNIK FIORD BAG

8.60€

Športni nahrbtnik v 210D ripstopu, vključno z zunanjim žepom z zadrgo z mrežnim predelkom in notranjim PEVA predelki za mokro / suho..

15-PALČNI NAHRBTNIK ZA PRENOSNI RAČUNALNIK

16.15€

15-palčni nahrbtnik za prenosni računalnik iz poliestra z PU podlogo3 notranji predeli vključujejo:1 oblazinjen predel za prenosni računalnik z zadrgo, primeren za 15-palčni prenosnik1 sprednji žep z zadrgo držalo za ključNastavljive naramniceSBS zadrgeMožnost tiska ali vezenja. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEV..

2L NAHRBTNIK WATER2GO

26.12€

Športni nahrbtnik z 2L posodo za pijačo iz poliplatnenega materiala, 600D poliestra in 210D podlogov notranjostiNastavljive mrežaste naramniceMožnost tiska ali vezenja na artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

600D POLIESTRSKI NAHRBTNIK BAPAL

3.80€

Nahrbtnik iz 600D poliestra z zunanjim žepom z zadrgoMožnost tiska na artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

Prikazujem 1 do 15 od 46 (4 strani)