Bidoni

FLAŠKA ZA VODO ASPEN GLASS

4.02€

Steklena flaška za vodo s pokrovom iz nerjavečega jeklaProstornina: 650 ml..

FLAŠKA ZA VODO BIELO

12.51€

Steklena flaška za vodo z dvojno steno in z visokim borosilikatnim steklom s PP pokrovom in infuzerjem za čajProstornina: 380 ml..

FLAŠKA ZA VODO GLACIER RPET

2.62€

Flaška za vodo iz RPET z gumiranim zaključkom in pokrovčkom iz nerjavečega jekla z notranjim pokrovom RPET in silikonskim obročemBrez BPAProstornina: 600 mlNi primerno za gazirane pijače..

FLAŠKA ZA VODO ICELAND RPET

3.99€

Flaška za vodo iz RPET materiala s pokrovom iz nerjavečega jekla in TPR oprijemom, ki omogoča enostavno prenašanjeBrez BPABrez puščanjaProstornina: 780 mlNi primerno za gazirane pijače..

FLAŠKA ZA VODO NUUK

4.01€

Flaška za vodo iz PCTG materialaBrez BPAKapaciteta: 600 mlPosebnost flaške je, da ima varnostno zaklepanje na pokrovuMožnost pritiskanja za odpiranjeIma enostaven prijemBrez puščanjaMožnost tiska na izdelek. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

FLAŠKA ZA VODO POLE

20.55€

Vakuumska steklenica z dvojno steno iz nerjavečega jekla V notranjosti ima vgrajen LED termometer na dotik - na vrhu pokrova in infuzor za čajPriložena 1 baterija CR 2450 Neprepustna.Prostornina: 450 ml..

FLAŠKA ZA VODO S KARABINOM MID MOSS

2.72€

Aluminijasta flaška za vodo z enojno steno in karabinomza lažjo pritrditev400 ml..

FLAŠKA ZA VODO UTAH RPET

2.65€

Flaška za vodo iz RPET materiala, ki ne vsebuje BPABrez puščanjaProstornina: 500 mlNi primerno za gazirane pijače..

FLAŠKA ZA VODO YUKON RPET

2.59€

Flaška za vodo iz RPET materiala z ustnikom iz PP materialaKapaciteta: 500 mlTo prozorno stekleničko lahko vzamete s seboj, tako da ostanete hidrirani ves danPokrov je pritrjen na steklenico, tako da ga ni mogoče izgubitiSteklenica je izdelana iz reciklirane PET plastike, zaradi česar je trajnostna izbiraSteklenička je BPA in ne puščaNi primerno za..

FLAŠKA ZA VODO/POWERBANK/BREZŽIČNI POLNILEC WIRELESS

36.44€

Steklenica z dvojno steno iz nerjavečega jekla, vključno s 3600 mAh power bankom in brezžičnim polnilnikom 5 W Polnilna Li-Ion baterija 1800 mAh (2x) Izhod DC5V / 2.1AProstornina: 650 ml..

PROTEINSKI SHAKER

2.04€

Kapaciteta: 700 mlS sitom/cedilomML in OZ mera..

PROTEINSKI SHAKER / ŠPORTNI BIDON

2.57€

Kapaciteta: 500 mlKovinska labirintna kroglica za mešanjeSpodnji predel namenjen beljakovinskim praškomBrez BPA..

PROTEINSKI SHAKER SPECIAL

3.09€

Kapaciteta: 350 mlZ dvema ločenima ustnikomaNeprepusten..

RPET FLAŠKA ZA VODO SPRING

2.24€

Flaška za vodo iz RPET materiala, ki ne vsebuje BPA, s PP pokrovomKapaciteta: 500 mlČez dan ostanite hidrirani in s seboj vzemite flaško z vodoTa flaška je izdelana iz reciklirane PET plastike in je na voljo v različnih barvahNi primerno za gazirane pijačeBrez puščanja..

ŠPORTNI BIDON CLOUDS

4.99€

Športni bidon iz PS in ABS-a s potisnim pokrovčkom, uparjalnikom in ročajem za lažji transportProstornina do 600 mlMožnost tiska. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

Prikazujem 1 do 15 od 49 (4 strani)