DELOVNA OBLAČILA

V ponudbi najdete delovna oblačila za različne poklice kot so: gradbinci, gostinci, električarji, avtomehaniki, gasilci, policaji,... Delovna oblačila so priznanih blagovnih znamk in narejena iz kvalitetnih materialov. Omogočajo varno opravljanje vaših del v vseh vremenskih razmerah. Enotno oblečeni delavci dajejo profesionalen vtis in po nekaterih študijah prinašajo dodaten zaslužek. Zaradi svoje uporabnosti so tudi odlično promocijsko ali poslovno darilo.

V naši ponudbi najdete različne delovne hlače, delovne jakne, predpasnike, delovne dodatke, kot so kuharske kape, kravate, frizerska obleka. 

Za še večjo prepoznavnost je dobro natisniti ali izvesti logotip podjetja, saj bo se tako širila prepoznavnost podjetja, prav tako bo pripadnost zaposlenih podjetju še večja.


"VIOLA" SPA TUNIKA Z IZREZOM

20.10€

100% poliesterZakrita zadrga zadajObčutek mehke platnene tkanineOkrogel vratni izrez z V izrezomOdprti žepi na stranehMožnost tiska ali vezenja na artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)