DELOVNA OBLAČILA

V ponudbi najdete delovna oblačila za različne poklice kot so: gradbinci, gostinci, električarji, avtomehaniki, gasilci, policaji,... Delovna oblačila so priznanih blagovnih znamk in narejena iz kvalitetnih materialov. Omogočajo varno opravljanje vaših del v vseh vremenskih razmerah. Enotno oblečeni delavci dajejo profesionalen vtis in po nekaterih študijah prinašajo dodaten zaslužek. Zaradi svoje uporabnosti so tudi odlično promocijsko ali poslovno darilo.

V naši ponudbi najdete različne delovne hlače, delovne jakne, predpasnike, delovne dodatke, kot so kuharske kape, kravate, frizerska obleka. 

Za še večjo prepoznavnost je dobro natisniti ali izvesti logotip podjetja, saj bo se tako širila prepoznavnost podjetja, prav tako bo pripadnost zaposlenih podjetju še večja.


"VIOLA" SPA TUNIKA Z IZREZOM

20.10€

100% poliesterZakrita zadrga zadajObčutek mehke platnene tkanineOkrogel vratni izrez z V izrezomOdprti žepi na stranehMožnost tiska ali vezenja na artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE...

FLUO 2-BARVNA POLO MAJICA YOKO

12.86€

120 g / m²100% poliesterAircool zračna in hitro suha ter koži prijazna tkanina Birdseye Zadrževanje oblike Vložek s 3 gumbi 2 odsevna traka okoli telesa Mornarski kontrast na ramenih, ovratniku, manšetah in robu Stranski zračniki Pralno v stroju, ni potrebno likati..

FLUO DELOVNI PULOVER YOKO

27.07€

280 g / m² 100% poliester Odsevne navpične in vodoravne črte spredaj in zadaj Široko rebro pleteno na izrezu, koncih rokavov in spodnjem robuStranski šivi..

FLUO KRATKA MAJICA YOKO

15.98€

200 g / m² 100% poliester Majica z navpičnimi in vodoravnimi odsevnimi črtami spredaj in zadaj Rebrast izrez Trak za vrat Rebrasti konci rokava Dvojno igelni šiv na spodnjem robu..

FLUO MAJICA Z V-IZREZOM YOKO

18.30€

130 g / m² 100% poliester Super lahka mrežasta tkanina Diha in se hitro suši Mehko rebrasto pleten ovratnik Običajna velikost (Regular fit)..

FLUO POLO MAJICA YOKO

18.81€

210 g / m² 100% poliester Varnostna polo majica z odsevnimi navpičnimi in vodoravnimi črtami 3M spredaj in zadajRebrast ovratnik in konec rokava v modri barviDvojno igelni šiv na spodnjem robu..

FLUO PULOVER Z 1/4 ZADRGO YOKO

31.13€

280 g / m² 100% poliester Tkanina iz flisa s toplo podlogo iz jerseya Stoječ ovratnik iz samostojne tkanine1/4 zadrga s samo ujemajočo se barvno obrobo Rebraste manšete in pas Dvojni šiv Odsevni trakovi okoli telesa in rok, po en na vsako ramoMožnost tiska na artikel. Ponudbo za večje količine zahtevajte s klikom na gu..

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)