Razno

ČISTILNA KRPICA CUSTOM MADE

0.00€

Popolna barvno oblikovanje na 1 strani vključeno v osnovno ceno100% čistilna krpa iz mikrovlaken za odstranjevanje umazanije, prahu in oljnih madežev iz občutljivih površin, kot so sončna in dioptrijska očala, objektivi fotoaparatov in zasloni elektronskih napravNazobčani roboviVsak kos posamično pakiranRazlične dimenzije: 12x12 cm, 12x17 cm, 15x17..

PAHLJAČA IZ BAMBUSA

0.00€

Barvni tisk na 1 strani vključen v osnovno cenoPahljača iz bambusa z 80g papirnato tkanino18 reber + 2 koncaVelikost: 21x38 cmPosamično pakiranjeMožnost izbire tiska na obeh straneh pahljače..

PREVLEKA ZA KOLESARSKI SEDEŽ CM

0.00€

V osnovno ceno vštet 1 barvni odtis na zgornji straniPrevleka je narejena iz poliestra, s črnim ali belim elastičnim trakomPrilega se večini sedežovVelikost: pribl. 24x26 cm..

REKLAMNI OSVEŽILEC ZRAKA ZA AVTO

0.00€

Reklamni osvežilec zraka je odlično promocijsko ali poslovno darilo vašemu poslovnemu partnerjuOdlična reklama za vaše podjetje, ne glede na čas in prostorNa voljo različni vonjiMožnost izdelave oblike po meriZa več informacij kliknite na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE!..

ZLOŽLJIV FRISBI Z VREČKO CM

0.00€

Barvna zasnova/tisk frizbija in torbice vključena v osnovno cenoFrisbi je narejen iz poliestra, z ujemajočo torbicoVelikost: premer 25 cm, velikost torbice: 10x10Posamično pakiranje..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)